Inkoop Publiek

Lees meer

Beleidsadvisering

Lees meer

Werken Bij

Hoe is het om bij Adjust te werken?

Adjusters hebben passie voor hun vak. Stuk voor stuk zijn wij gedreven om resultaat neer te zetten bij de klant. Adjust heeft een eigen DNA, wat betekent dat we ons inzetten op een manier waarop wij dat zelf ook zouden verwachten. We werken op basis van veel vrijheid en veel vertrouwen. Maar we zijn ook streng als het gaat om kwaliteit naar de klant en de kwaliteit van documenten die onderling verstuurd worden. 

Consultants van Adjust wonen en werken door het hele land, maar vormen toch een hechte groep. Er is aandacht voor de work-life balance. Er worden regelmatig teamuitjes georganiseerd, zo was het laatste teamuitje een boottocht over de Vecht. Hieronder is daarvan een opname vanuit een drone te zien. Verder zien we elkaar bij kennisbijeenkomsten en werken we geregeld samen op projecten. Ook de sfeer op ons vaste kantoor te Amstelveen zit er goed in. In het kader van teambuilding wordt er vaak iets lekkers bij de lunch gemaakt en samen opgegeten.

Open sollicitatie

Wij zijn altijd op zoek naar toptalent om ons team uit te breiden. Naast reacties op onderstaande vacatures ontvangen wij daarom graag CV’s van mensen die excelleren in het inkoopvak. Neem contact op via: recruitment@adjust.nl

Traineeship

Adjust biedt een tweejarig traineeship aan om WO en HBO starters met bewezen potentie tot de besten op het gebied van beleidsontwikkeling, inkoop en aanbesteden uit te laten groeien. Lees hier meer of neem contact op via info@adjust.nl.

Adjust bedrijfsuitje 'Varen over de Vecht', drone-opname: