Inkoop Publiek

Lees meer

Beleidsadvisering

Lees meer

Nieuwe collega publiek: Larissa van Leeuwen!

25-01-2018

We zijn blij te mogen vermelden dat we vanaf vandaag een nieuwe collega mogen verwelkomen bij Adjust. Larissa van Leeuwen is namelijk gestart met afstuderen binnen de Business Unit publiek. Larissa studeert Facility Management aan De Haagse Hogeschool. Na het volgen van de minor inkoop is zij het inkoop vak interessant gaan vinden en zocht binnen de branche een uitdagend afstudeeronderzoek, zo is zij terecht gekomen bij Adjust.

Larissa zal zich bezighouden met duurzaamheid binnen de dienstverlening van Adjust. Inhoudelijk gaat het onderzoek over hoe duurzaamheid onderdeel is van het DNA van Adjust. De norm 100 procent duurzaam inkopen is een vereiste voor publieke organisaties, dat maakt dit onderzoek zo interessant. Bij het onderzoek worden de consultants en opdrachtgevers van Adjust betrokken. De visie van de opdrachtgevers zal worden doorvertaald naar de inkoopdienstverlening. Het doel hiervan is om toonaangevend te zijn voor de publieke organisaties. “Ik kijk ernaar uit om met mijn afstudeeronderzoek een bijdrage te leveren aan het optimaliseren van de dienstverlening van Adjust.” aldus Larissa. Wanneer Larissa is afgestudeerd zal zij in dient treden als Junior Inkoop Consultant. "Het mooiste aan dit vak is het contact met mensen en op basis van mijn kennis, vaardigheden en competenties samen komen tot de passende inkoopdienstverlening. Hierbij staat voor mij verbinding met elkaar en de omgeving centraal." Larissa gaat uitdagingen niet uit de weg maar ziet ze als een kans om te groeien.

"Ik heb ontzettend veel zin om mijn afstudeeronderzoek uit te voeren binnen Adjust en aansluitend te starten als Junior Inkoop Consultant."