Inkoop Publiek

Lees meer

Beleidsadvisering

Lees meer

Team

Adjust beschikt over 25 consultants met ieder hun eigen expertise binnen inkoop bedrijfsleven, inkoop publiek of beleidsadvisering. Hier kunt u meer lezen over enkele leden van ons team.

Guido is oprichter van Adjust en heeft 19 jaar inkoopervaring als inkoopmanager en inkoopconsultant zowel in de publieke sector als bij private ondernemingen. De ervaring van Guido is heel breed. In de publiek sector zit zijn ervaring met name in het aanbesteden van infrastructurele werken. Hij heeft zich daarnaast gespecialiseerd in MRO en lease auto inkopen. Guido heeft de drive om door de dienstverlening van Adjust het Nederlandse bedrijfsleven competitiever te maken.

E: guido.winnink (at) adjust.nl
T: 06-29411280

Jack is als specialist Sociaal Domein sinds 1 juni 2015 als managing Consultant betrokken bij Adjust. Jack kenmerkt zich door enthousiasme voor bijzondere doelgroepen en deskundigheid samen te laten komen. Vanuit jarenlange ervaring in de werkvelden Jeugdzorg, GGZ en Justitie is Jack van meerwaarde voor lokale overheden en organisaties binnen de context van de drie decentralisaties. Hij heeft zich daarnaast gespecialiseerd in de relatie tussen ‘harde en zachte’ onderwerpen binnen het Sociaal Domein. Daarmee is hij de ideale adviseur voor programmamanagement (bedrijfsvoering, leveranciersmanagement en cliëntgerichte resultaatmeting binnen het Sociaal Domein) en bestuurders van gemeenten die aan de slag willen met transformatieprocessen en de emancipatie van consumenten/ cliënten.

E: jack.van.der.kruijs (at) adjust.nl
T: 06-39308354

Sebastiaan de Bruijn

Sebastiaan is commercieel directeur van Adjust. Hij heeft vijf jaren ervaring binnen de recruitment- en inkoopmarkt, zowel binnen de publieke sector als de zakelijke markt. Door zijn inhoudelijke interesse in het inkoopvak heeft hij de kennis om de juiste match te maken tussen de behoefte van de klant en de consultants van Adjust / het aanbod in de markt. Specifiek binnen het sociaal domein richt Sebastiaan zich naast inkoop ook op WMO Toezicht en bemiddeling bij beleidsadvies vraagstukken.

E: sebastiaan.de.bruijn (at) adjust.nl
T: 06-52519790

Ingrid de Vries

Ingrid heeft ruim 10 jaar ervaring in de uitzendbranche en Werving & Selectie, met name in de technische en facilitaire branche. Voordat ze bij Adjust kwam, heeft ze het genoegen gehad om een uitzendbureau in de technische branche op te zetten. Nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging! Met haar kennis van de arbeidsmarkt, natuurlijke nieuwsgierigheid en motivatie om altijd de juiste match te maken, gaat ze zorgen voor een mooie bijdrage aan de recruitmentdoelstellingen van Adjust en de uitbreiding van de HR taken.

E: ingrid.de.vries@adjust.n
T: +31 646072366

Victor de Quant

Victor is als business unit manager Publiek een enthousiaste en ervaren consultant met passie voor het inkoopvak. Hij houdt ervan om collega's en vakgenoten te motiveren en uit te dagen om zich continue te verbeteren. Victor is dan ook niet het standaard type manager. Hij staat als meewerkend voorman ook zelf graag met de voeten in de klei. Door de begeleiding van een groot aantal Europese aanbestedingen en inkooptrajecten heeft Victor veel parate kennis over de aanbestedingswetgeving en de inkoopleer in het algemeen. Zijn kennis en ervaring zet hij vaak in om tot creatieve oplossingen te komen die leiden tot een goed resultaat voor de opdrachtgever. 

E: victor.de.quant@adjust.nl 
T: +31 646281327