Inkoop Publiek

Lees meer

Beleidsadvisering

Lees meer

Testimonials

Frank Ronkes, Manager Corporate Procurement Aviko

Onze Procurement afdeling maakt al jarenlang gebruik van Adjust als haar flexibele schil rondom inzet van capaciteit en expertise. Adjust kenmerkt mij als een zeer betrouwbare, prettige, flexibele partij, diepe kennis van markten en pakketten en bovendien gedreven om altijd het maximale voor haar klant te behalen.

Cornel van Gelderen, Supply Chain Manager DuynieBeuker

Adjust zette de extra stap om de best mogelijke resultaten te boeken. Ze gebruiken geavanceerde technologie├źn die de toewijzing van routes aan transporteurs optimaliseert met als resultaat een grote besparing!

Piet van den Ban, Procurement Director Continental Bakeries

We hebben met de consultants van Adjust uitstekende resultaten geboekt. Het zijn team spelers waarmee we goed kunnen samenwerken.

Gerben van der Steen, Projectmanager sociaal domein en mediator bij Gemeente Oude IJsselstreek

Adjust heeft ons als adviseur Wmo/AWBZ als interim-manager ondersteund in de roerige tijden van transitie en transformatie in het sociaal domein. De kennis van Adjust was van absolute meerwaarde en de teams hebben dankzij Adjust een flinke stap in hun ontwikkeling kunnen maken. Kennis, ervaring, daadkracht, authenticiteit en humor zijn kernwoorden van de samenwerking gebleken. 

Joost de Ruig, Directeur Water van Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier

 Een van de consultants van Adjust was een prima steun bij het voorbereiden van de aanbesteding   van het alliantie contract voor de Markermeerdijken. Zijn kennis, inzet en zijn vermogen om te overtuigen zijn van groot belang geweest om een werkelijk innovatief contract in de markt te zetten.