Inkoop Publiek

Lees meer

Beleidsadvisering

Lees meer

Team

Adjust beschikt over 40 consultants met ieder hun eigen expertise binnen inkoop bedrijfsleven, inkoop publiek of beleidsadvisering. Hier kunt u meer lezen over enkele leden van ons team.

Guido is oprichter van Adjust en heeft 19 jaar inkoopervaring als inkoopmanager en inkoopconsultant zowel in de publieke sector als bij private ondernemingen. De ervaring van Guido is heel breed. In de publiek sector zit zijn ervaring met name in het aanbesteden van infrastructurele werken. Hij heeft zich daarnaast gespecialiseerd in MRO en lease auto inkopen. Guido heeft de drive om door de dienstverlening van Adjust het Nederlandse bedrijfsleven competitiever te maken.

E: guido.winnink@adjust.nl
T: 06-29411280

Jack is als specialist Sociaal Domein sinds 1 juni 2015 als managing Consultant betrokken bij Adjust. Jack kenmerkt zich door enthousiasme voor bijzondere doelgroepen en deskundigheid samen te laten komen. Vanuit jarenlange ervaring in de werkvelden Jeugdzorg, GGZ en Justitie is Jack van meerwaarde voor lokale overheden en organisaties binnen de context van de drie decentralisaties. Hij heeft zich daarnaast gespecialiseerd in de relatie tussen ‘harde en zachte’ onderwerpen binnen het Sociaal Domein. Daarmee is hij de ideale adviseur voor programmamanagement (bedrijfsvoering, leveranciersmanagement en cliëntgerichte resultaatmeting binnen het Sociaal Domein) en bestuurders van gemeenten die aan de slag willen met transformatieprocessen en de emancipatie van consumenten/ cliënten.

E: jack.van.der.kruijs@adjust.nl
T: 06-39308354

Jeffrey Huntink

Jeffrey heeft 14 jaar inkoopervaring als inkoper en inkoopconsultant. Hij heeft gewerkt in de zorg, voor ministeriele diensten en voor de gemeentelijke overheid. Jeffrey heeft ervaring met aanbestedingen op velerlei gebied: WMO, ICT, facilitair, P&O. Hij is niet alleen in staat om complexe aanbestedingen tot een goed einde te brengen, maar weet ook uitstekend de wensen van de interne klanten mee te nemen en beleidsmatige zaken voor de directie af te handelen.

E: jeffrey.huntink@adjust.nl
T: 06-23810606

Ingrid de Vries

Ingrid heeft ruim 10 jaar ervaring in de uitzendbranche en Werving & Selectie, met name in de technische en facilitaire branche. Voordat ze bij Adjust kwam, heeft ze het genoegen gehad om een uitzendbureau in de technische branche op te zetten. Nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging! Met haar kennis van de arbeidsmarkt, natuurlijke nieuwsgierigheid en motivatie om altijd de juiste match te maken, gaat ze zorgen voor een mooie bijdrage aan de recruitmentdoelstellingen van Adjust en de uitbreiding van de HR taken.

E: ingrid.de.vries@adjust.n
T: +31 646072366