Inkoop Publiek

Lees meer

Beleidsadvisering

Lees meer

Werken Bij

Hoe is het om bij Adjust te werken? 

Adjusters hebben passie voor hun vak. Stuk voor stuk zijn wij gedreven om resultaat neer te zetten bij de klant. Adjust heeft een eigen DNA, wat betekent dat we ons inzetten op een manier waarop wij dat zelf ook zouden verwachten. We werken op basis van veel vrijheid en veel vertrouwen. Maar we zijn ook streng als het gaat om kwaliteit naar de klant en de kwaliteit van documenten die onderling verstuurd worden.  

Consultants van Adjust wonen en werken door het hele land, maar vormen toch een hechte groep. Er is aandacht voor de work-life balance. Zo zien wel elkaar bij teamuitjes en uiteraard bij de reguliere werkoverleggen. We delen kennis en werken geregeld samen op projecten. 

Solliciteer

Wij zijn altijd op zoek naar toptalent om ons team uit te breiden. Zit er niets voor je bij op dit moment, reageer toch want eigenlijk zoeken we altijd goede mensen die gaan voor kennis in het inkoopvakgebied. Neem contact op via: recruitment@adjust.nl.

 

Traineeship

Adjust biedt een tweejarig traineeship aan om WO en HBO starters met bewezen potentie tot de besten op het gebied van beleidsontwikkeling, inkoop en aanbesteden uit te laten groeien. Lees hier meer of neem contact op via info@adjust.nl.

Adjust bedrijfsuitje 'Varen over de Vecht'